Π. Αβρίθης: Οι βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέχρι το καλοκαίρι στην ζώνη Σένγκεν στον λιμένα της Κω από το Δ.Λ.Τ.
Πολιτική
21/02/2024

Για τις βραχυπρόθεσμες εργασίες οι οποίες αναμένεται να υλοποιηθούν φέτος, μέχρι την έναρξη της τουριστικής σεζόν, στην ζώνη Σένγκεν στο λιμάνι , τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κω Παναγιώτης Αβρίθης.

Ο κ. Αβρίθης ανέφερε χαρακτηριστικα, ότι θα φτιαχτούν φέτος κάποια booth με συγκεκριμένες προδιαγραφές που ζητούνται επιτακτικά για τον διαβατηριακό έλεγχο, ενώ πρόκειται όπως δήλωσε να τοποθετηθούν 6 οικίσκοι στις αναχωρήσεις και 5 στις αφίξεις. Παράλληλα θα τοποθετηθούν και ακόμα 3 γραφεία που θα παραληφθούν από την ΕΛ.ΑΣ. η οποία διενεργεί τον έλεγχο βίζας, ασύλου και ταυτοποίησης ταξιδιωτικών εγγράφων. Αναφορικά με το στέγαστρο ο Πρόεδρος του ΔΛΤ, επισήμανε ότι φέτος, θα μπει ένα στέγαστρο περίπου 500 τετραγωνικών μέτρων, καθώς σχεδιάζεται να τοποθετηθεί μεσοπρόθεσμα ένα ακόμη το οποίο θα είναι 2 στρέμματα και θα στηθεί στον χώρο όπου στεγάζεται τώρα το κτίριο της ΔΕΗ, εφόσον επέλθει οριστικη συμφωνία ανάμεσα σε Δήμο Κω και ΔΕΔΔΗΕ για τα γραφεία της ΔΕΗ, ώστε να παραχωρηθούν σε αυτόν.

Ρεπορτάζ