Ο βουλευτής Ηρακλείου Χ. Μαμουλάκης υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για τα Δωδεκάνησα
Πολιτική
23/03/2024

Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες «απέκτησαν» έναν ακόμη βουλευτή!

Κατά τις πληροφορίες, στην ίδια συνεδρίαση, πέρα από τον καλύτερο συντονισμό και την ανάγκη μεγαλύτερης παρουσίας των βουλευτών στη Βουλή, δόθηκαν κι αναθέσεις για τους «ορφανούς» νομούς, αυτούς δηλαδή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κοινοβουλευτική παρουσία.

Οι αναθέσεις έγιναν με βάση τη χωρική και τομεακή γειτνίαση.
Για παράδειγμα, ο Παύλος Πολάκης θα ασχολείται και με τα ζητήματα Υγείας των Νομών Ρεθύμνης και Λασιθίου κι ο Χάρης Μαμουλάκης με ζητήματα Υποδομών και Μεταφορών των συγκεκριμένων νομών, αλλά και με τα Δωδεκάνησα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κάλυψη των ορφανών νομών δεν θα περιορίζεται στην κατάθεση κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, αλλά και στον συντονισμό με τις κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές.

Τι είπε ο κ. Μαμουλάκης στον “Sky Rodos”
«Θα είμαι κοντά στα προβλήματα της Δωδεκανήσου, αφού ορίστηκα από το κόμμα μου να παρακολουθώ και να παρεμβαίνω για όσα χρειαστούν».

Αυτά είπε χθες στον “Sky Rodos” ο κ. Μαμουλάκης, αναφέροντας, πως σύντομα θα έρθει στα νησιά μας για ενημέρωση και γνωριμία. Τόνισε, πως υπάρχουν προβλήματα και τα γνωρίζει, όπως αυτό της ασφάλειας του αεροδρομίου της Ρόδου. Ο κ. Μαμουλάκης υπογράμμισε πως υπάρχουν παρατηρήσεις από διεθνείς οργανισμούς που θα πρέπει ν’ αντιμετωπισθούν άμεσα.

Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε πως η συνεργασία του με τις δύο Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συνεχής, για τον λόγο αυτό, σύντομα θα έρθει στη Ρόδο και θα επισκεφθεί και άλλα νησιά.