21-28 Απριλίου, ο Στέφανος Κασσελάκης σε μεγάλη περιοδεία στα νησιά, από το Καστελόριζο μέχρι Κυκλάδες
Πολιτική
05/04/2024

Σε προεκλογική τροχιά διαρκείας βρίσκεται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με περιοδείες, κινήσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες θα αφορούν όλη την γκάμα της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας, με όρους άοκνης δουλειάς, σοβαρότητας, συνέπειας και διαφάνειας.

Πρώτος σταθμός η τετραήμερη περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη, όπου από την πρώτη στιγμή έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και αποδέκτης θετικών μηνυμάτων τόσο από τους φορείς, όσο και από τους πολίτες, γεγονός που αποτυπώνεται ανάγλυφα και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο οδικός χάρτης για τον Απρίλιο

-Στις 14 Απριλίου γίνονται οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη από την βάση των υποψηφίων στις ευρωεκλογές και λίγες ημέρες μετά, στις 18 Απριλίου θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ψηφίσει ηλεκτρονικά στις προκριματικές, καθώς από τις 13 μέχρι και τις 16 Απριλίου θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου θα παρακολουθήσει την παρέλαση των ομογενών για την 25η Μαρτίου ενώ θα έχει κρίσιμες επαφές με φορείς και παράγοντες της Ομογένειας.

– Για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται μεγάλη εκδήλωση για το κράτος Δικαίου, καθώς η Κουμουνδούρου και προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα θεσμικά ζητήματα τα οποία η κυβέρνηση υπονομεύει συστηματικά, με αποκορύφωμα το σκάνδαλο του υπ. Εσωτερικών με την υπεξαίρεση και διαρροή των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων. Η πρόσφατη συνάντηση Κασσελάκη – Φάμελου με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ Κ. Μενουδάκο δεν ήταν παρά η αρχή των πρωτοβουλιών που σκοπεύει να συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αιχμή την αποκατάσταση του Κράτους Δικαίου και των θεσμών της Δημοκρατίας στο σύνολό τους. (Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στον κ. Μενουδάκο και το σκάνδαλο των υποκλοπών.) Προς τούτο θα αναληφθεί σύντομα -εκτός των άλλων- και κοινοβουλευτική πρωτοβουλία, με κατάθεση επίκαιρης ερώτησης στην Βουλή προς την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, με αιχμή το Μισέλ gate.

– Από τις 21-28 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία στα περισσότερα νησιά της χώρας, από το Καστελόριζο μέχρι τις Κυκλάδες προκειμένου να δείξει το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την νησιωτικότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών μας όλο τον χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζεται μάλιστα για το τρίτο δεκαήμερο μεγάλη εκδήλωση για την Υγεία στην Κω, όπου είχε σημειωθεί το τραγικό περιστατικό με την γυναίκα που ξεψύχησε στην καρότσα αγροτικού, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

– Η Κουμουνδούρου προγραμματίζει επίσης ξεχωριστές εκδηλώσεις, μία για τους συνταξιούχους και μία για το στεγαστικό ζήτημα, καθώς είναι αποφασισμένη να αναδείξει και να προτείνει λύσεις για όλα τα ζητήματα. Από τα θεσμικά, μέχρι την καθημερινότητα των πολιτών.

Η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα γίνει με όρους εξωστρέφειας και διαδραστικότητας με την κοινωνία.

Ενδεικτικά, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πλαισιώνεται κάθε φορά από «πεντάδες» υποψηφίων, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να τους γνωρίσει προσωπικά ο κόσμος.

parapolitika.gr