Ιωάννης Παππάς: Αλληλεγγύη στην πράξη
Πολιτική
30/12/2020

Τις άγιες αυτές ημέρες μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα. Οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι της περιοχής μας, παράγουν τεράστιο κοινωφελές έργο και βοηθούν τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.  Αξίζει  να συνεισφέρουμε σε αυτήν τους την προσπάθεια , αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη μας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης επισκεφτήκαμε και  προσφέραμε ποσότητες   τροφίμων  στους φιλανθρωπικούς συλλόγους  «Αγία Σοφία» , «Νοιάζομαι και Πράττω» , «Λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου» για να διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται και στην Μητρόπολη Κω για τις ανάγκες του συσσιτίου της.

 Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Συλλόγους και την Εκκλησία για το πλούσιο κοινωνικό τους έργο και εύχομαι το 2021 να είναι όλα καλύτερα για όλους.

 

Ιωάννης Παππάς: Όλα καλύτερα το 2021

Έχοντας όλοι μας βιώσει μια πολλή  δύσκολη χρονιά έχουμε την ανάγκη περισσότερο από ποτέ ο νέος χρόνος να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες, ν’ αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες και να μας χαρίσει υγεία, αγάπη, ευτυχία και οικονομική ευημερία. Αποχαιρετώντας το 2020 θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ιδιαιτέρως τους υγειονομικούς για τις υπηρεσίες τους καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας, τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας μας που ήταν άγρυπνοι φρουροί της πατρίδας μας αλλά και όλους εκείνους που υπομονετικά τηρούσαν τα μέτρα και προστάτευαν τους ίδιους και τους συνανθρώπους μας, δίνοντας το παράδειγμα σε όλο τον κόσμο.

Πλησιάζει πλέον  η ώρα που θα είμαστε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε και θα γιορτάζουμε ελεύθερα. 

Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! Όλα καλύτερα το 2021.

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ