Έκθετη η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος(;) Κω από τις δηλώσεις της Πρυτάννισας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Πολιτική
01/07/2021

Πριν λίγες μέρες παρακολουθήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο ένα ακόμα επεισόδιο της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζει αυτή η δημοτική αρχή όλα τα ζητήματα του νησιού.
Θα περίμενε κανείς σε ένα κορυφαίο ζήτημα για το νησί όπως είναι η προσπάθεια εισαγωγής της Κω στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να δείξουν κάτι περισσότερο από την ανάγκη τους για ακόμα μία φωτογραφία και μάλιστα ακριβοπληρωμένη.


Ο κος Δήμαρχος(;) της Κω μέσα από αμπελοφιλοσοφίες εισηγήθηκε ένα ΤΙΠΟΤΑ και η φοβερή δημοτική του ομάδα το ψήφισε.

Εισηγήθηκε ένα μεταπτυχιακό που δεν υπάρχει, που θαααα δημιουργηθεί αλλά που από πριν είναι γνωστό το κόστος «αγοράς» του από το Δήμο της Κω.

Αυτό ήταν το μοναδικό σαφές στοιχείο της εισήγησης του Νικηταρά!

500 χιλιάδες ευρώ ήταν η προϋπόθεση- δέσμευση  αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες.


Εμείς καταθέσαμε τις προτάσεις μας και δεν είχαμε σκοπό να επανέλθουμε στο θέμα, άλλωστε από εξαγγελίες και προχειρότητα έχουμε χορτάσει, αν δεν μεσολαβούσε ως βόμβα η συνέντευξη της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτριας κας Χρυσής Βιτσιλάκη στην εκπομπή του Παναγιώτη Ζουζούνη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΚΦΡΑΣΗ 97».


Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν παραθέτουμε το σχετικό link: https://www.youtube.com/watch?v=fMehmrIDYE8


Τι αποκάλυψε όμως η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και που κρύβεται η κατά τα άλλα λαλίστατη δημοτική αρχή και ο κος Δήμαρχος(;) της Κω;
Με απλά λόγια τόσο με την πρόσφατη όσο και με προηγούμενη συνέντευξή της, μας αποκάλυψε τα εξής:
1. Ουδέποτε ο Δήμος Κω απευθύνθηκε επίσημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ζητώντας τη συνεργασία του.
2. Όταν αποκαλύφθηκαν οι μηχανορραφίες του μεσάζοντα και επισπεύδοντα της υπόθεσης επί της ουσίας ζητήθηκε από το Πανεπιστήμιου Αιγαίου να παίξει το ρόλο της «γλάστρας».
3. Το κυριότερο όμως όλων και εδώ οφείλει ο κρυπτόμενος Δήμαρχος(;) Κω να δώσει απαντήσεις είναι γιατί δεν απάντησε και δεν αποδέχτηκε ποτέ την πρόταση να γίνουν δύο μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Κω.

Γιατί αυτή η πρόταση δεν ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο;;

 

Τον προκάλεσε δημόσια η αξιότιμη κυρία Πρυτάνισσα να την διαψεύσει για την εν λόγω πρόταση, τον προκαλούμε και εμείς.


Ποιος εν τέλει κάνει κουμάντο σε αυτό το νησί;

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος ή οι διάφοροι μεσάζοντες και επισπεύδοντες;

Τι τελικά θα «αγοράσουν» με τα 500 χιλιάδες ευρώ, μεταπτυχιακό ή προεκλογικά ρουσφέτια;

Ρεπορτάζ