ΟΒ ΚΝΕ Κω: Συνέντευξη Τύπου για τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή
Πολιτική
05/08/2021

''Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς - Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον Σοσιαλισμό'' είναι το σύνθημα των εκδηλώσεων της Κυριακής 8 Αυγούστου με ώρα έναρξης 19:00

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε απόψε το απόγευμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης,  η ΟΒ ΚΝΕ Κω, μέσω του γραμματέα της, Δημήτρη Τσάμπαλα, ο οποίος είχε δίπλα του τον πρόεδρο της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, Στέλιο Κριαρά, για να ενημερώσει τη νεολαία του νησιού μας σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα  στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, αυτήν την Κυριακή 8 Αυγούστου, τις 19:00, στο Πάρκο ''Ξενία''.

Ο κ. Τσάμπαλας, στην εισήγησή του, ανέλυσε τους σκοπούς του φετινού Φεστιβάλ και κάλεσε τους νέους της Κω που αποζητούν τροφή για σκέψη ή εκείνους που έχουν προβληματισμούς και θέλουν να τους εκφράσουν, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της Κυριακής, οι οποίες έχουν πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο. 

Ο επίσημος προσκεκλημένος των φετινών εκδηλώσεων της ΚΝΕ θα είναι ο βουλευτής Ηρακλείου ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, για να πραγματοποιήσει ομιλία στο Πάρκο ''Ξενία'', ο οποίος επελέγη ως ένας πολιτικός που γνωρίζει απόλυτα το κοινωνικό γίγνεσθαι των νησιών. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από νέους καλλιτέχνες του νησιού μας. Τέλος, στον ίδιο χώρο, θα στηθεί παιδότοπος.

Ο κ. Τσάμπαλας, ερωτηθείς για την επιλογή της τοποθεσίας του Φεστιβάλ, τόνισε ότι οι φετινές εκδηλώσεις στοχεύουν στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στους νέους ενώ επεσήμανε την ανάγκη ανάδειξης περισσότερων χώρων πρασίνου από μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Εν κατακλείδι, ο γραμματέας της ΟΒ ΚΝΕ Κω, καλεί τους νέους και τις νέες του νησιού μας, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της Κυριακής, καθώς το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να σταθεί πραγματικά δίπλα στην εργαζόμενη νεολαία και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στα επαγγελματικά περιβάλλοντα. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ