Συνεπήρε το κοινό της Κω με τη μαγική του φωνή ο αγαπημένος ερμηνευτής, Γιάννης Χαρούλης, στη συναυλία του στο Νεό ''Ανταγόρας''
Πολιτισμός
07/07/2022

Μοναδικός για ακόμη μια φορά ήταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Γιάννης Χαρούλης, στη χθεσινή του συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Στάδιο ''Ανταγόρας'', στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2022.

Ο έντεχνος ερμηνευτής που μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο νησί μας, χάρισε πολλές όμορφες μουσικές στιγμές στους πολλούς συμπολίτες μας που βρέθηκαν κοντά του απ' τους οποίους απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα.  

Ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο δίσκο του Γιάννη Χαρούλη με τίτλο ''Κολύμπρι'' αλλά και κομμάτια που τον έκαναν ευρέως γνωστό συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα της συναυλίας προκαλώντας ευχάριστα το κοινό.

Το παρόν στη χθεσινή εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, η Αντιδήμαρχος Γεωργία Κασσιώτη και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ν.Αιγαίου, Διονυσία Κασσιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο άλμπουμ του Γιάννη Χαρούλη είναι το σημείο σύνδεσης του σημερινού του εαυτού με τον εικοσάχρονο Γιάννη, τότε που πρωτοηχογράφησε κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής, όπως έχει επισημάνει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Πρόκειται για 12 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν σε μια εποχή που η επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους ήταν απαγορευτική λόγω της πανδημίας. 

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ