Η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ» του Κωνσταντίνου Ι. Πατούρη
Πολιτισμός
20/08/2022

Με χαρά η «ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» (Δράσεις Επικοινωνίας- Παιδείας-Πολιτισμού), με την συνεργασία και την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ Κω, στα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ2022», διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Κωνσταντίνου Ι. Πατούρη με τίτλο: « Ο λόγος της Πεταλούδας» στο Ιστορικό- Λαογραφικό Μουσείο Κω-(ΧΑΝΙ) την Παρασκευή 26.8.2022 και ώρα 7:30 μμ

Συντονιστής : Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου

Κεντρική παρουσίαση: Γιάννα Μαργαρίτη Μπουσμπούλα. (Δασκάλα, πρ. Δ/ντρια 40ου Δημ. Σχολείου Αθηνών)

 Ο συμπατριώτης μας απευθύνεται σε κάθε παιδί του 21ου αιώνα, αλλά και σε κάθε μεγάλο του προηγούμενου αιώνα σε ένα βιβλίο όπου συνυπάρχουν η φαντασία και η πραγματικότητα, ο πεζός με τον ποιητικό λόγο.

Καταφέρνει να μεταδώσει αξίες και μηνύματα πανανθρώπινα και διαχρονικά: Αγάπη, χαρά, δημιουργία, εργατικότητα, συνεργασία, ελπίδα και όραμα για έναν καλύτερο κόσμο.

 Ο Γκίρμη, το μοναχικό μυρμήγκι, εργάζεται πιο πολύ στο όνειρό του, παρά στη συλλογή τροφής και μένει πιστός στη φαντασία του.

Τι είναι άλλωστε για τον καθένα μας η πραγματικότητα; Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την αλήθεια, βάση του τρόπου σκέψης του. Επομένως όσο περισσότερο απελευθερώνουμε τη σκέψη μας, τόσο περισσότερο διευρύνουμε την πραγματικότητά μας.

 Σας περιμένουμε για μια μαγική, πρωτόγνωρη και αισιόδοξη εμπειρία ΜΓΧ.