Στο Astir Odysseus βρέθηκαν τα παιδιά του παιδικού σταθμού της Αβέρωφ, γνωρίζοντας την αξία της δενδροφύτευσης (Pics & Video)
Πολιτισμός
21/10/2022

Μια όμορφη ημέρα πέρασαν σήμερα τα παιδιά του παιδικού σταθμού της Αβέρωφ που μαζί με τις δασκάλες τους βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Astir Odysseus και γνώρισαν από κοντά την αξία της δενδροφύτευσης έχοντας μια άμεση επαφή με την διαδικασία που χρειάζεται να φυτέψεις ένα φυτό και να το δεις να μεγαλώνει στην φύση.

Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα και με ενδιαφέρον και υπομονή το καθένα δημιούργησε το δικό του φυτό. 

Στην κάμερα του KOS TV μίλησε η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, Μυρσίνη Χατζηλιαμή που τόνισε ότι πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με την φύση και το χώμα, ενώ ευχαρίστησε και τον κ. Παρβαντώνη και το Astir Odysseus για μια "συνεργασία" που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια και βασίζεται ουσιαστικά στην "πράσινη" λογική. 

Με την σειρά του ο κ. Παρβαντώνης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία των παιδιών, και για την αγάπη που δείχνουν για την φύση ενώ αναφέρθηκε και στις περιβαλλοντικές δράσεις του ξενοδοχείο Astir Odysseus που μετά από δύο χρόνια έχουν ξεκινήσει ξανά και υπάρχει συνεργασία με τα σχολεία. 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ