''Θερινά Ιπποκράτεια 2021'': Μάγεψε το κοινό η συναυλία ποικίλης μουσικής της Φιλαρμονικής ΔΕ Κω στο Ρωμαϊκό Ωδείο
Πολιτισμός
19/07/2021

Μετά από 2 χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιτάσσει η πανδημία του κορωνοϊού, η Φιλαρμονική Ορχήστρα ΔΕ Κω, υπό τον αρχιμουσικό της Θανάση Πουλιού, επέστρεψε με μια μαγευτική συναυλία ποικίλης μουσικής το προηγούμενο Σάββατο, στο Ρωμαϊκό Ωδείο, στο πλαίσιο των ‘’Θερινών Ιπποκρατείων 2021’’ που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΒΣ.

Πασίγνωστα τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών αποδόθηκαν μοναδικά από τους μουσικούς μας ενώ οι τραγουδιστές της βραδιάς, Μαρία Πουλιού, Αλέξης Παντελίδης, Κατερίνα Πουλιού και Μανόλης Θαλασσινός εντυπωσίασαν άπαντες με τις ερμηνείες τους!

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ των πολλών συμπολιτών μας αλλά κι επισκεπτών του νησιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο πρόεδρος Ασφενδιού, Μιχάλης Γιωργαλλής  κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω εμφανίζεται για πρώτη φορά στον ιδιαίτερο χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ