Με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας το χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του δέντρου στο Ζηπάρι
Τοπικά
12/12/2021

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ζηπαρίου αλλά και στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου που ακολούθησε, την Κυριακή το απόγευμα 12 Δεκεμβρίου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία Κ.Κιαπόκα για να στηρίξει τους πάγκους των τοπικών συλλόγων, να διασκεδάσει με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακούγονταν δυνατά από τα μεγάφωνα και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης.

Με ανυπομονησία περίμεναν μικροί και μεγάλοι το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα ΔΕ Κω που πλαισίωσε μουσικά κι αυτήν την εορταστική εκδήλωση του νησιού μας. 

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού, Μιχάλης Γιωργαλλής, μετρώντας αντίστροφα, έδωσε το σύνθημα του ανάμματος του δέντρου αφού είχαν προηγηθεί οι ευχές του Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, της Αντιδημάρχου Τουρισμού & Πολιτισμού, Σέβης Βλάχου και του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή.

Παρόντες ήταν ακόμη η Αντιδήμαρχος, Γεωργία Κασσιώτη και ο κοινοτικός σύμβουλος Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης. 

Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα αλλά και μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους με πρωταγωνιστή τον Αγ.Βασίλη έκλεισαν ιδανικά τη σημερινή εορταστική ημέρα στο Ζηπάρι.

 

 
 
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ