Σεβ.Παρβέρης: Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους για την κοινότητα Ασφενδιού
Τοπικά
15/02/2022

Για την επιστολή που εξέδωσαν οι τρεις σύμβουλοι κοινότητας Ασφενδιού Σεβ.Παρβέρης, Ιωακείμ Χατζαντώνης και Γιώργος Μονάχας και για τα γενικότερα θέματα που έχουν προκύψει στην κοινότητα με τον πρόεδρο Μιχάλη Γιωργαλλή, μίλησε στην κάμερα του kos tv ο κοινοτικός σύμβουλος Σεβαστιανός Παρβέρης. Θέλησε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο , τονίζοντας πως στο συμβούλιο πρέπει να υπάρχει συνεργασία για το καλό ολόκληρης της κοινότητας.

Τόνισε πως το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά καθαρά πολιτικό. Στο διάστημα των διόμιση χρόνων στάθηκαν δίπλα στον κ.Γιωργαλλή, αφιερώνοντας όσο χρόνο είχαν στη διάθεση τους μιας και είναι εργαζόμενοι. Ανέφερε πως ο δήμαρχος από την αρχή του παρείχε τα πάντα από θέμα μηχανημάτων και γενικότερα είχε πλήρη εξουσία. Αργότερα, μετά το πέρας των διόμιση ετών όμως, επήλθε αλλαγή πλεύσης από τον πρόεδρο και λειτουργούσε αυταρχικά. Προσωπικά είχε κάνει δύο επιστολές ζητώντας να ενημερώνεται για τον προγραμματισμό και τις διάφορες εργασίες για την κοινότητα, χωρίς όμως να λάβει κάποια απάντηση.. Αντιθέτως δυσαρεστήθηκε για τις δύο αυτές επιστολές και ο κ.Γιωργαλλής δήλωσε πως το θέμα θεωρείται λήξαν και από τότε και στο εξής θα υπήρχε ενημέρωση.

Πέρασαν 8 μήνες και δυστυχώς χρειάστηκε να στείλουν επιστολή οι τρεις κοινοτικοί σύμβουλοι για να αρχίσουν να ενημερώνονται. 

Δηλώνει πως τον κ.Γιωργαλλή τον γνωρίζει χρόνια και θεωρεί πως δεν είναι κακό παιδί ενώ αναρωτιέται αν κάποιοι τον χειραγωγούν και τον επηρρεάζουν...

Τέλος θεωρεί πως μόνο δουλεύοντας ολοι μαζί θα βοηθήσουν πραγματικά την κοινότητα του Ασφενδιού.

Ρεπορτάζ