Ιδιαίτερα διασκεδαστική η εκδρομή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω στο ανακαινισμένο Παλαιό Γήπεδο ‘’Ανταγόρας’’
Τοπικά
08/04/2022

Με παιδιά πλημμύρισαν σήμερα το καταπράσινο, πλέον, Παλαιό Γήπεδο ''Ανταγόρας'', με αποτέλεσμα να δημιουργηθει μια μοναδική εικόνα για όσους περαστικούς είχαν την ευκαιρία να την παρατηρήσουν.

Ειδικότερα, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, στο νέο τάπητα του γηπέδου, έτρεξαν, έπαιξαν μπάλα, απόλαυσαν τον ήλιο, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα των μαθημάτων τους.

Η δ/ντρια του σχολείου, Μαρία Ψύρη, σε δηλώσεις της στο Kos Tv, επεσήμανε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής που η πόλη της Κω διαθέτει ξανά έναν χώρο κατάλληλο για αθλοπαιδιές προς όφελος των μαθητών ειδικά τώρα που οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέπουν ξανά τις αποδράσεις εντός σχολικού προγράμματος.

Η ίδια, με την ευκαιρία, αναφέρθηκε σε μια δράση στην οποία συμμετείχε το 1ο Δημοτικό Κω, στην Κάλυμνο. Πρόκειται για ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στη μνήμη του άτυχου Άλκη που έπεσε θύμα οπαδικής βίας, χάνοντας, δυστυχώς, τη ζωή του.

Η κ.Ψύρη, σημειώνει ότι πρόκειται για τη δεύτερη δράση που υλοποιεί το δίκτυο σχολείων Κω, Καλύμνου, Τελένδου και Λειψών, στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε επιπεδο μαθητών-εκπαιδευτικών. 

Ρεπορτάζ