Σβουρένειο ΚΔΑΠ μεΑ: Πολλά παιδικά χαμόγελα στο εργαστήρι κεριών με τη συμμετοχή μαθητών του 1ου Δημοτικού Κω
Τοπικά
20/05/2022

Μαγική ήταν σήμερα το πρωί η ατμόσφαιρα στην αυλή του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΑμεΑ όπου από νωρίς είχε στηθεί εργαστήρι κεριών.

Οι μυρωδιές που αναδύονταν μοναδικές και τα πρόσωπα των μαθητών του ειδικού σχολείου, των αθλητών των Special Olympics και των παιδιών της 6ης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω με πλατιά χαμόγελα.

Σύμφωνα με το δ/ντη του Σβουρένειου και συντονιστή Special Olympics Β & Ν Αιγαίου, Κώστα Χατζηδαυίδ, σήμερα υλοποιήθηκε το δεύτερο πρακτικό μέρος του προγράμματος ‘’Πάιζουμε μαζί, μαθαίνουμε μαζί’’ με τη συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Κω και με άριστα αποτελέσματα!

Ο υποδιευθυντής του σχολείου, Δημήτρης Έψιμος, επεσήμανε ότι σε αυτήν τη δράση διαφάνηκαν τα πλεονεκτήματα μιας εξωστρεφούς καθημερινότητας για τα άτομα με αναπηρία ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον κ.Χατζηδαυίδ για το σπουδαίο έργο που επιτελεί, έχοντας, μάλιστα, πάντοτε ανοιχτές τις πόρτες του Σβουρένειου στην κοινωνία.  

Σε ιδιαίτερα καλή διάθεση ήταν η εικαστικός, Μαρία Μαστροπετρου και η εκπαιδευτικός,Ευαγγελία Χατζηστέργου που ουσιαστικά οργάνωναν το εργαστήρι κεριών, διανέμοντας δραστηριότητες. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ