Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται το μέλι «Thymeli by Kopanezos Family» που παράγεται σε Κω και Κάλυμνο (Μυρτιές & Βαθύ) από τον Δρόσο Κοπανέζο, τον γιο του Αντώνη, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση από το 1950.
Η ύψιστη διάκριση για το μέλι Thymeli, ότι είναι στα 3 καλύτερα θυμαρίσια μέλια του κόσμου γνωστοποιήθηκε στην οικογένεια Κοπανέζου από την διοργάνωση των βραβείων Great Taste Awards που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Ξεχώρισε ανάμεσα σε 16.000 προϊόντα.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη διάκριση για το συγκεκριμένο μέλι, αλλά, με τη συγκκεριμένη βράβευση, μπαίνει στα κορυφαία προϊόντα παγκοσμίως.
Στον φακό του kostv μίλησε ο Αντώνης Κοπανέζος, ο οποίος είναι η 4η γενιά που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και είναι αυτός που θα παραλάβει το βραβείο, τον Νοέμβριο στο Λονδίνο.