Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση παράδρομου του Ζηπαρίου, στην περιοχή Ξεροπήγαδο
Τοπικά
03/10/2022

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση παράδρομου του Ζηπαρίου, στην περιοχή Ξεροπήγαδο.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, πρόκειται για μια αγροτική οδό η οποία στο πέρασμα των χρόνων έχει παραλάβει ένα μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και καθημερινά διέρχονται πολλοί συμπατριώτες μας.

Συμπλήρωσε πως η συγκεκριμένη οδός αν και αγροτική συνδέει επί της ουσίας το δρόμο της Μινιέρας με το σχέδιο πόλεως Ζηπαρίου. Είναι μία εργολαβία η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη , με το δρόμο του Αμανιού να έχει επίσης ολοκληρωθεί. Ακολουθούν οι ασφαλτικές εργασίες στο Τιγκάκι, την Κέφαλο και την Καρδάμαινα, ενώ ο κ.Νικηταράς τόνισε πως είναι μία περίοδος η οποία κλιματολογικά  ευνοεί την ασφαλτόστρωση των οδών και υπάρχει πίεση στους διαφορετικούς εργολάβους να επισπεύσουν τις εργασίες πριν μπει ο χειμώνας.

Στο σημείο βρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Χόνδρος και ο σύμβουλος κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβέρης οι οποίοι τόνισαν τη σημαντικότητα του έργου, μιας και ο συγκεκριμένος δρόμος θα αποσυμφορήσει την κίνηση στο κέντρο του Ζηπαρίου. Παρώντες επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Αβρίθης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ