Εν πλω ο Άγιος Βασίλης, στην κατάμεστη από κόσμο εορταστική Μαρίνα της Κω!!
Τοπικά
31/12/2022

Λίγες ώρες πριν μας αφήσει το 2022, ο Άγιος Βασίλης – πιστός στο ραντεβού του – εμφανίστηκε εν πλω στην Μαρίνα της Κω για να μοιράσει τις ευχές του, γλυκίσματα και δώρα στα παιδιά της Κω και όχι μόνο.

Ο Άγιος Βασίλης Βασίλης επισκέφθηκε την Κω  κάνοντας μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού έφτασε με σκάφος στην Μαρίνα της Κω, με τα παιδιά να ενθουσιάζονται και τους γονείς να χαίρονται με τη χαρά των παιδιών!!

Ακολούθησε άφθονο παιχνίδι με τον αγαπημένο σε όλους joker Γιώργο Πετρή και το Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού που έκανε μικρούς και μεγάλους να ψάχνουν το σεντούκι με τον θησαυρό!

Στην τελευταία εορταστική  εκδήλωση του χρόνου στην Μαρίνα , παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου και πλήθος κόσμου που διασκέδασε με τη ψυχή του, στις εκδηλώσεις της Μαρίνας Κω, που συνεχίζονται μέχρι 6 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επιμέλεια των εκδηλώσεων έχουν, ο πρόεδρος της Μαρίνας Κώστας Χόνδρος και ο αντιπρόεδρος Πέτρος Πετρής.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ