Συγκινητική και νοσταλγική η χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Ζηπαρίου
Τοπικά
20/01/2024

Συγκινητική και νοσταλγική η χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Ζηπαρίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στη Νέα Φαντασία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του 15μελούς Λευτέρης Καρύδης, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναδρομή στα μαθητικά χρόνια των αποφοίτων της τάξης του 2024.

Έπειτα ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Βασίλη Δημητριάδη και από το Διευθυντή Τρύφωνα Καββαδά.

Ακολούθησαν ως είθισται οι χορογραφίες των παιδιών, με τα αγόρια και τα κορίτσια να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε λάτιν αλλά και σε ελληνικούς ρυθμούς.

Στη συνέχεια οι μαθητές κάλεσαν το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά στο βήμα, ο οποίος αναφέρθηκε με λόγια συγκίνησης στο Ζηπάρι και το Ασφενδιού, που είναι ο τόπος καταγωγής του.

Από τις πιο ενθουσιώδεις και παράλληλα συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ήταν το βίντεο με τις σχολικές καθημερινές στιγμές των μαθητών, αλλά και ο χορός ανάμεσα στα αγόρια με τις μητέρες τους και στα κορίτσια με τους πατεράδες τους.

Παρούσες επίσης, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Χατζηθωμά , με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη αλλά και ο Πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ