Μαρίνα Κω: Η πατρότητα μιας δαπάνης, η επιστολή αποποίησης και οι σχέσεις που δείχνουν παγωμένες
Τοπικά
14/03/2024

Σε μια κίνηση που έκανε αίσθηση προέβη -όπως προκύπτει απ το ρεπορτάζ- ο πρώην Αντιπρόεδρος της Μαρίνας Κω κ. Πέτρος Πετρής, αποστέλλοντας μια επιστολή στον Πρόεδρο της Μαρίνας κ. Καλέργη Ιωάννη και κοινοποιώντας την στα μέλη του ΔΣ, στον Δήμαρχο Κω κ. Νικηταρά καθώς και στους επικεφαλής των παρατάξεων την μειοψηφίας κ. Σιφάκη και κα Μακρή, ζητά να διορθωθεί μια δαπάνη της Μαρίνας ύψους 1287€ ως προς τα ακριβή στοιχεία του δικαιούχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή του ο κ. Πετρής αναφέρει ότι η συγκεκριμένη δαπάνη αφορά συνονόματο του συμπολίτη μας με τον ίδιο να καλεί τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Μαρίνας να διορθώσουν τα δημοσιευμένα στοιχεία του δικαιούχου, αναφέροντας και το πατρώνυμο αυτού, ούτως ώστε να μην συγχέονται τα δύο πρόσωπα.

Φαίνεται λοιπόν ότι χωρίζει άβυσσος τον πρώην Αντιπρόεδρο κύριο Πετρή  με τους τέως συνεργάτες του στην Μαρίνα και σύμφωνα με πληροφορίες επικρατεί η ίδια κατάσταση και στις σχέσεις του με την Δημοτική Αρχή γενικότερα, γεγονός που προκαλεί απορίες δεδομένου οτι απετέλεσε βασικό γρανάζι της Δημοτικής Αρχής κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο εκτελώντας χρέη ειδικού εντεταλμένου τεχνικού συμβούλου και Αντιπροέδρου της Μαρίνας.

πηγή: https://realvoice995.gr/marina-ko-i-patrotita-mias-dapanis-i-epistoli-apopoiisis-kai-oi-scheseis-pou-deichnoun-pagomenes/