Συλλυπητήριες επιστολές επάρχου Κω για τους Δ.Τριπολίτη και Ν.Χατζηστεφάνου
Τοπικά
13/07/2021

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ- ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

 

Ο Έπαρχος Κω –Νισύρου, Καμπανής Ιωάννης εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του επί δυο τετραετιών προέδρου της Κοινότητας Καρδάμαινας Νίκου Χατζηστεφάνου.

Ο Νίκος Χατζηστεφάνου ένας στενός, αγαπημένος και αλησμόνητος φίλος δεκαετιών, υπήρξε άνθρωπος ενεργός ,δραστήριος, αφοσιωμένος στα κοινά με μεγάλη προσφορά και έργο στον τόπο του και στην κοινωνία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

 

.........................................................................................................

  

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ- ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗ

  

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον συμπατριώτη μας Δημήτριο Τριπολίτη, επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών και Αντιστασιακών Κω .

Ο Δημήτρης Τριπολίτης αποτέλεσε και θα αποτελεί το σύμβολο, την προσωποποίηση  των αγώνων του νησιού μας και της Δωδεκανήσου για ελευθερία, ανεξαρτησία ,δημοκρατία. Η  ζωή και το έργο του αποδεικνύουν ότι η προσπάθεια και  η μάχη για την κατοχύρωση και προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων καθώς  και η εμπέδωση των ανθρωπιστικών  ιδεωδών, αρχών και αξιών υλοποιούνται  μόνο μέσω της αέναης προσπάθειας  του  καθενός από εμάς και της κοινωνίας  και πολιτείας εν συνόλω.

Η πολιτική πράξη και ο τρόπος δράσης οφείλουν να εδράζονται στην ανιδιοτέλεια τον αλτρουισμό, την αγάπη για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο, το κοινό  καλό έννοιες που ο Δημήτριος Τριπολίτης, όχι μόνο ενστερνίστηκε από  νωρίς  αλλά κυριολεκτικά ενσάρκωσε ως πραγματικός πατριώτης και αγωνιστής του έθνους και της κοινωνίας .

Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια  και στους οικείους του.

 

 

 

                                                         Ο Έπαρχος Κω -Νισύρου

 

                                                        Καμπανής Ιωάννης