Υπεγράφη η σύμβαση ναυπήγησης του νέου πλοίου της ΑΝΕΜ
Τοπικά
25/08/2021

Υπεγράφη σύμβαση ναυπήγησης του νέου πλοίου της ΑΝΕΜ, σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΑΡΓΚΟ που δραστηριοποιείται στο Πέραμα. Την σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος της ΑΝΕΜ  και αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αβρίθης, με τον Ηλία Αθανασόπουλο , εκπρόσωπο της ναυπηγικής εταιρείας.

Ο δήμαρχος Κω τόνισε , ότι η Κως εδραιώνεται ως Μητροπολιτικό κέντρο της Β.Δωδ/σου. Το πλοίο είναι 42χ8 m,  προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ και αναμένεται να παραδοθεί σε ένα χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης. Ο πρόεδρος της ΑΝΕΜ Παναγιώτης Αβρίθης, σημείωσε ότι υλοποιείται μια στρατηγική επένδυση του δήμου, με αναπτυξιακό χαρακτήρα που βασίζεται σε οικονομοτεχνική μελέτη.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης , ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω Γιάννης Καλούδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, η Γεωργία Κασσιώτη, ο νομικός σύμβουλος της ΑΝΕΜ Μανόλης Χατζηάμαλλος, τα μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΜ, Χαράλαμπος Χαντάκαρος, Γιώργος Ψύρρης, Νικολιός Χατζηνικολάου και  ο διευθύνων σύμβουλος  της ΑΝΕΜ, Σακελλάρης Τηλιακός.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ