Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σέβη Βλάχου, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ''Πρωινή Ενημέρωση''
Τουρισμός
08/08/2022

Το μοναδικό κλίμα που επικρατεί στο νησί μας το φετινό καλοκαίρι μετέφερε στην υπόλοιπη χώρα η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σέβη Βλάχου, μέσω ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή του ΣΚΑΙ ''Πρωινή Ενημέρωση''. 

Η κ.Βλάχου, με φόντο τη λεωφόρο Φοινίκων και την πασίγνωστη καμάρα, επεσήμανε ότι το νησί μας έχει επιστρέψει πλέον σε ρυθμούς κανονικότητας και μαζί με τη Ρόδο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, αποτελούν ξανά τη ''χρυσή'' τετράδα της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου στον τουριστικό τομέα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η Κως το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στο βάθρο των πρωταθλητών του τουρισμού με μεγάλη επιτυχία.

Ξένοι επισκέπτες κυρίως από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ολλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες έχουν κατακλύσει το πανέμορφο νησί μας, επιδιδόμενοι στο κολύμπι, στην ποδηλατάδα και σε άλλες δραστηριότητες. 

Από τη μεριά τους, όλες οι επιχειρήσεις της Κω δίνουν, φέτος, τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες των τουριστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νησί του Ιπποκράτη, το καλοκαίρι του 2022, η τουριστική κίνηση έχει αυξηθεί κατά 20% συγκριτικά με τα ποσοστά της χρονιάς-ρεκορ του 2019!

 

Ρεπορτάζ