Με πολλούς ανθρώπους του τουρισμού του νησιού μας, η παρουσίαση του προγράμματος του βρετανικού Tour Operator Jet2holidays στο Astir Odysseus
Τουρισμός
30/09/2022

Εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος του βρετανικού Tour Operator Jet2holidays στο νησί της Κω, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Astir Odysseus.

Σκοπός της παρουσίασης αυτής ήταν η επιχειρηματική ενημέρωση της επερχόμενης σεζόν αλλά και η κοινοποίηση των σχεδίων της εταιρείας για το καλοκαίρι του 2023.

Την παρουσίαση έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy ο οποίος δε θέλησε να προβεί σε δηλώσεις, ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί ντόπιοι ξενοδόχοι και άνθρωποι του τουρισμού. Μεταξύ των παρευρισκομένων ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου, ο Έπαρχος Κω-Νισύρου Ιωάννης Καμπανής και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κω Κώστας Σουρασής.

Σε δηλώσεις τους στο Kos Tv οι Νίκος Πουλιού, Ελένη Παπαδούλη, Γιώργος Ξενικός, Νίκος Κούτρας και Δημήτρης Σαράντης , γνωστοί συμπολίτες μας στα τουριστικά δρώμενα του νησιού , ανέφεραν πως αυτές οι συναντήσεις και παρουσιάσεις, είναι ιδιαίτερα παραγωγικές για τον τόπο μας και πως η Jet2 είναι ένας κολοσσός από την Αγγλία, ο οποίος θα δώσει τεράστια ώθηση στην τοπική οικονομία.

(Η συνέντευξη του CEO Steve Heapy από τη συνάδελφο Σάντυ Λαδικού και το RadioProto)

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ