Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση βραβεύσεων του ταξιδιωτικού οργανισμού Apollo - Dertouristik Nordic AB
Τουρισμός
11/04/2023

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η εκδήλωση βραβεύσεων του ταξιδιωτικού οργανισμού Apollo - Dertouristik Nordic AB, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Μ.Τρίτης στο ξενοδοχείο Blue Lagoon City.

Έπειτα από μία κατατοπιστικότατη ανάλυση των τουριστικών δεδομένων των τελευταίων τριών ετών από την Εμπορική Διευθύντρια της Apollo , Νίνα Χόρνεβαλ, σε συνδυασμό με τα στοιχεία και τις πληροφορίες από τη Βικτώρια Αλένιους Region Manager της  Apollo και του Contractin Manager της εταιρείας Γιάννη Φραγκίσκου, έγινε η βράβευση ξενοδοχείων των νήσων Κω, Καλύμνου και Λέρου, τα οποία διακρίθηκαν έπειτα από ψηφοφορία των επισκεπτών που ταξίδεψαν κατά το 2022 με τον οργανισμό Apollo

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Apollo (Dertouristik Nordic AB που ανήκει στον όμιλο της REWE), στηρίζει τον Ελληνικό Τουρισμό άνω της 30τιας.

Ο T.O. Apollo είναι ο μεγαλύτερος Nordic T.O. για Ελλάδα και μετακινεί πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες ετησίως στη χώρα μας.

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρός και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ντίνα Σβύνου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ