Στη διεθνή έκθεση τουρισμού Vakantiebeurs, ο Δήμος Κω με το Δήμαρχο Θ.Νικηταρά και την Αντιδήμαρχο Μ.Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη
Τουρισμός
09/01/2024

Για τη μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, αναχωρούν αύριο ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη.

Η κ. Βουκελάτου αρχικά δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη και κατάλληλα προετοιμασμένη, έτσι ώστε να εκπροσωπήσει σαν Αντιδήμαρχος Τουρισμού την Κω στην Ολλανδία στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης, μιας και η εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Τόνισε πως η Κως μαζί με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, θα δώσει ισχυρό παρών στην έκθεση με δικό της περίπτερο, θα πραγματοποιηθούν πολλές επαφές με tour operators και δημοσιογράφους ενώ παράλληλα θα δοθούν και κάποια βραβεία εις ένδειξιν σεβασμού και τιμής, για την αξιόλογη συνεργασία με τους μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού στάθηκε στο γεγονός πως η Ολλανδική αγορά είναι μία αγορά που πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως μιας και κάθε χρόνο, επιλέγουν την Κω πολλοί Ολλανδοί τουρίστες.

Επιπροσθέτως συμπλήρωσε πως το νησί μας θα παρουσιαστεί σαν ιδανικός ποδηλατικός προορισμός, φιλόξενος, με κατάλληλες υποδομές, με ιδιαίτερες γεύσεις από την τοπική γαστρονομία ενώ φυσικά από τις παρουσιάσεις δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Ιπποκρατική Κως , που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.

Η κ. Βουκελάτου τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει την Ένωση Ξενοδόχων Κω για τη συνεργασία.

Ρεπορτάζ