Celestyal Cruises: Ανακοίνωση επανέναρξης των δρομολογίων της
Τουρισμός
11/03/2021

Η πρώτη κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα ξεκινήσει στις 29 Μαΐου 2021 και θα περιλαμβάνει τη Ρόδο

 

Στις 29 Μαΐου θα ξεκινήσει και πάλι τα ταξίδια της στη Μεσόγειο η εταιρεία Celestyal Cruises πραγματοποιώντας την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων με τον τίτλο «Ειδυλλιακό Αιγαίο».

Μάλιστα η κρουαζιέρα που θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Crystal”, θα περιλαμβάνει και το νησί της Ρόδου με εκκίνηση από το λιμάνι του Πειραιά. Σταδιακά η εταιρεία θα ανακοινώνει το πρόγραμμα και των υπολοίπων πλοίων της ανάλογα με τη ζήτηση και την πορεία της κατάστασης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Celestyal Cruises αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Καθώς πλησιάζει η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος, η Celestyal Cruises,η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, έχει ενθαρρυνθεί από τη διαρκή πρόοδο που έχει σημειωθεί σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας παγκοσμίως και ειδικότερα με τη συνεχώς αυξανόμενη και αποτελεσματική πορεία του εμβολιασμού ανά τον κόσμο.

Σε συνεχή επικοινωνία με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές υγειονομικές αρχές, αλλά και με την ελληνική κυβέρνηση, η Celestyal Cruises ανακοινώνει ότι θα ξαναρχίσει τις δραστηριότητές της στις 29 Μαΐου από το λιμάνι του Πειραιά με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο».

Η έναρξη της σεζόν είχε αρχικά προγραμματιστεί για το τέλος Απριλίου. Η νέα ημερομηνία επανέναρξης αντικατοπτρίζει τον οδικό χάρτη που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Τουρισμού, τόσο για το «άνοιγμα»του τουρισμού όσο και της κρουαζιέρας στην Ελλάδα για την τουριστική περίοδο 2021. Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τα 599€ ανά άτομο και θα επισκέπτεται το Κουσάντασι, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, το Λαύριο, τη Μύκονο, τη Μήλο και την Κρήτη.

Η επανέναρξη της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Crystal”, αξιοποιώντας το ιδανικό του μέγεθος. Καθώς περισσότερες χώρες «ανοίγουν» εκ νέου με αυξημένη ζήτηση, η εταιρεία θα ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω το πρόγραμμα του υπόλοιπου στόλου της για το 2021. 

Μέχρι τότε, το “Celestyal Crystal” θα χρησιμοποιεί δύο λιμάνια επιβίβασης στην Αθήνα, το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι του Λαυρίου, προφέροντας την επιλογή πιο σύντομων Ειδυλλιακών κρουαζιέρων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, πέραν αυτών των επτά διανυκτερεύσεων. Οι μικρότερες κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από το Λαύριο και το Σάββατο από τον Πειραιά, αντίστοιχα.

Οι επισκέπτες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει κρατήσεις για προγραμματισμένες κρουαζιέρες από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τον Μάιο και ακυρώθηκαν, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστωτικό σημείωμα  για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit/ FCC) με δυνατότητα επιστροφής  του 100% του καταβληθέντος ποσού, συν δώρο ένα επιπλέον πιστωτικό σημείωμα, ισάξιο με το 20% του ναύλου της κρουαζιέρας που έχει καταβληθεί για μία μελλοντική κράτηση

Ως επιπρόσθετο στοιχείο ευελιξίας και λαμβάνοντας υπόψη τις παρατεταμένες επιπτώσεις της πανδημίας, η “Celestyal Cruises” ανακοινώνει ότι παρέχει τη δυνατότητα σε όσους  ήδη έχουν στην κατοχή τους ή πρόκειται να λάβουν πιστωτικά σημειώματα (FCC) να τα αξιοποιήσουν και στις κρουαζιέρες που αναμένεται να ανακοινώσει η εταιρεία για το 2023, επιπρόσθετα σε εκείνες που θα πραγματοποιηθούν το 2021 και το 2022».

Πηγή: www.rodiaki.gr