Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην οικογένεια από την Μητρόπολη, την Αστική Εταιρεία και τον Σύλλογο Πολυτέκνων
Κοινωνικά
03/01/2023

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ παραμενει η διαχρονικη αξια του Ελληνισμου και ο θεματοφυλακας των σχεσεων και της ανατροφης των παιδιων μας. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ευλογει την οικογενεια, η Αστικη Εταιρεια ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ εργαζεται με την οικογενεια και ο Συλλογος Πολυτεκνων Κω Νισυρου αγωνιζεται για την τεκνοποιιαν. Τιμωντας την Οικογενειαν, αποφασισθηκε να ανακηρυξουμε τον μηνα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΝ 2023 αφιερωμενο στην Οικογενεια με σειρα εκδηλωσεων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου, 2023, ώρα 6μ.μ., αίθουσα ΧΑΝΙ.
Παρουσιαση του βιβλιου Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ, της κυριας Χρυσας Ζανεση Αλεξακη και δημοσια συζητησις για τον Γαμο και την Πατροτητα. Ο Σεβασμιωτατος Μητροπολιτης Κωου και Νισυρου χαιρετιζει την εκδηλωση, ομιλητες η συγγραφεας, ο Δρ Αθανασιος Μουστακης, θεολογος και ο Δρ Δημητριος Κ. Γερουκαλης, ιατρος ψυχιατρος.
Συντονίζει η κυρία Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, Πρόεδρος Δ.Σ.Κω και Δ.Σ.Α.Ε.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 2023, ώρα 6μ.μ., αίθουσα πρ.Εβραϊκής Συναγωγής.

Εκδηλωση, δημοσια συζητηση με θεμα Οικογενεια, Εφηβεια, Βια. Ομιλητες η κυρια Άντα Καφασαρη, Επιμελητρια Ανηλικων και ο Δρ Δημητριος Κ.Γερουκαλης, ιατρος ψυχιατρος. Συντονιστης ο κυριος Νικηφορος Φαρκωνας, κοινωνιολογος. Χαιρετισμο θα απευθυνουν ο εκπροσωπος της Ιερας Μητροπολεως Κωου και Νισυρου, η κυρια Διονυσια Τελλη Τσιμισιρη, Προεδρος Δ.Σ. Κω και Α.Ε. και η κυρια Διονυσια Δροσου, Προεδρος Συλλογου Πολυτεκνων.

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 2023, ώρα 6μ.μ., αίθουσα ΧΑΝΙ.
Εγκαινια εκθεσης Αγιογραφιας παιδιων πολυτεκνων οικογενειων, με τιτλο ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ. Την εκθεση θα εγκαινιασουν και θα χαιρετισουν ο Σεβασμιωτατος Μητροπολιτης Κωου και Νισυρου κ.Ναθαναηλ, η κυρια Διονυσια Τελλη Τσιμισιρη προεδρος Δ.Σ.Κω και του ΔΣ Α.Ε. και η κυρια Διονυσια Δροσου, προεδρος Δ.Σ. Συλλογου Πολυτεκνων.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό Σάββατο, 21 Ιανουαρίου και Κυριακή, 22 Ιανουαρίου.

 

Φωτογραφίες