Αναβάλλει την ομιλία του στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολιτική
07/09/2023

Αναβάλλεται η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

«Στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφές, να πραγματοποιήσει αυτοψία στις περιοχές και να ενημερωθεί για τις ανάγκες και διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης», όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ εκείνες τις ημέρες αναβάλλεται και τόσο η καθιερωμένη ομιλία όσο και η συνέντευξη τύπου θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.


«Η προγραμματισμένη ομιλία του Πρωθυπουργού και η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ενόψει της έναρξης της 87ης ΔΕΘ αναβάλλονται για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Την απόφαση για την αναβολή φέρεται να πήρε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας «Daniel» στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Έβρο.

  iefimerida.gr